Modelporteføljen

Sammenlignet med MSCI verdensindex ACWI og OMXC25:

Udvælgelse af aktierne til Modelporteføljen sker ud fra nogle fundamentale skrappe betingelser, og der investeres udelukkende i større globale selskaber, som handles på de største børser.

Når aktien er sluppet gennem udvælgelsesproceduren, udarbejder vi en fuld analysetest. Består aktien denne test, så indgår den på kandidatlisten eller købes op i Modelporteføljen ved købssignal.

Som udgangspunkt udvælges aktierne efter deres evne til at præstere gode langsigtede resultater, men den historiske risikostyring har også stor betydning og når bestemte betingelser er opfyldt, kan modelporteføljen vælge at gå helt eller delvist kontant.

Modelporteføljen startede den 31.12.2017 og ovenfor ses udviklingen i afkastet, sammenlignet med MSCI verdensindeks og det danske OMXC25 index. 

Udgangspunktet er en spredning på op til 15 aktier og vi arbejder på at skabe et langsigtet godt afkast, med den bedst mulige risikobeskyttelse når markedet vender.

Når der købes en ny aktie ind i modelporteføljen, så udarbejder vi en langsigtet teknisk analyse, der sendes med ud til abonnenterne i forbindelse med købet. Se eksemplerne her på OMXC Large Cap aktierne.

Der kan tegnes abonnement på modelporteføljen, som har klaret sig rigtig flot i forhold til de to sammenligningsindex.

Alle modellerne i Modelporteføljen er baseret på algoritmer, der alle er individuel testet for hver enkelt aktie efter ”Best model” princippet, så langt tilbage som muligt.

Tallene og graferne opdateres ugentligt.

Bestillingsformular